Auto gekocht!

Welkom op de website van het TBT-racingteam. Een team bestaande uit 4 jongens met één droom: zelf een raceauto bouwen! De bedoeling is om in een Ford Fiësta XR2i een cosworthmotor te leggen zodat er meegedaan kan worden aan de Superklasse van ciruit "de Polderputten" in Ter Apel.
Middels deze website proberen we iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen het TBT-racingteam en de vorderingen van de raceauto. keep the good things rolling.

berichtenbalk

zaterdag 7 juni 2008

De ontwikkelingen...

De site heeft een poosje stilgelegen, maar de jongens zijn ondertussen door gegaan. Het frame is bijna klaar, de auto is geschuurd en de motor is hangt er in. Verder is er een begin gemaakt aan de draagarmen en wielophanging en is de aangepaste sport/race remmerij binnen.
Op de site vind je een nieuw sponsor: ladder FM. Dit is de piratenzender van André Tooi. Bij een gezellige zondagmiddag bij de zender telde hij €50,- neer en hierbij staat zijn naam bovenaan in de ‘Club van 50’. Meer informatie hierover kun je in de loop van de dag vinden in het introductiefilmpje bovenaan de pagina.
Daarnaast komen er zo meteen weer nieuwe foto’s online van de raceauto, gemaakt voor TB-racingfoto’s.
Hou de website in de gaten!

Geen opmerkingen: